Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
srijeda, studeni 1, 2006( Roberta Flack, "The First Time Ever I Saw Your Face" )

Dragi moji, ja vas doista mnogo čitam, premda ne stignem posvuda ostaviti i trag, a ponekad ga i ne ostavim, da vas ne povrijedim, jer bih vas možda odveo do saznanja - da ste zalutali. A možda i niste, jednostavno ste postupali onako, kako vjerojatno i sami niste htjeli.

Ja želim ponajprije da sami sebe pronađete, ne da vam ja utabam put. Upravo me je zabolilo, kad sam pročitao vaše nesretno sročene rečenice, kada niste bili ni svjesni da je vaš upis ujedno medijsko objavljivanje onog, što bih trebalo ostati vaše, biti vaša mala tajna, makar se radilo o nekom "neuspjehu".

Ovu sliku sam pronašao slučajno, ali ne i slučajno odabrao. Na neki način govori o onome, o čemu pišem. Ja vam najljudskije poručujem, sačuvajte vlastito dostojanstvo, vi mladi, koji se tek učite životu, a isto vi stariji, koji ste več mnogo toga prošli. Nemojte se kockati sa vašim vlastitim vrijednostima, koje samo vama pripadaju.

Shvatite, bez obzira na dob, da su neke stvari "svete", nemojte se nekim izrazima razbacivati poradi vas samih. Jer tanka je crta između onog što je vrijedno i onog, što možete zbog nepromišljenosti izgubiti.

Vaš Take ( It Easy )
take-it-easy @ 02:23 |Komentiraj | Komentari: 28 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1558782
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.