Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
ponedjeljak, svibanj 29, 2006

I svi će gledat u nju i bužu, i svi će biti s njom i nećete joj dati mira. A oni drugi će je pokušat otet, padat će trave i svi će biti u baluunu od svake žuje dugačke i svi će joj biti drugovi i smišljat će nove bolesti, te imaju doma kokoš, pa ih je zarazila neka ptičja gripa. I žena će ispalit, jer će se sve po podu zalit, joj ako samo ode ona u bužu. I grlit će se i naizgledni stranci, neka, neka važno je zabit, pa tko nije volio zabivat, nek uđe, joj kako je lipo kad uđe, zato će doć dobro još pokoja žuja, a meni ne treba žuja jer dosta mi je žujih minuta što mi se spremaju, ma briga me tko će kome zabit, to je ionako privatna stvar, ja više volim nježnije, pa neću valjda na nju nahrupiti ka da je ona od najstarijeg zanata, da oprosti svit stari, ja ću se držat po strani, stavit ću se u kantun, ali ne onaj kantun na koji mislite, zove se nekako korner a meni je draži kornet, radije bih njega liza, nego da vidim hoće li iz tog kornera nju zabit, joj ako im bude taman, jer taman je taman, a nije ušlo, skoro če moč znoj lizat znoj i prsti će im dršćat kao da imaju Parkings, a nisam im kriv kad su sami rekli da imaju gripu od kokoš, pa niije bitno jer jer to parkings illi influencija. Bojiim se da neće biti ni influencija nego i velika impotencija, jer kad se gleda nju i drugu bužu i na to navali očima, ništa od posla doma. A žene će imati posebno stanje, izljevat će se žuto, što će tek bit kad se još umiješaju japanci, neće se žene više ni snaći što je žuto s istoka, a što sa zapada a što dolazi ravno s balkuna. I teči će potoci i pulitičari će moč odahnut, jer ih nitko neće prozivat, neće  nitko govorit k vragu i oktan super, nema veze ionako nećemo voziti jer onako žujasti bih nas možda uvatio neki pandur, a onda ajme takuinu, i govirili bi mi, ne diraš ti tajkuine, nego moj takuin, al neka pa nije svaki dan vrijeme žuja i velikih buža.

I kad prođe mnogo dana i kad prođe devet mjeseci nastat će teška suša, ajme nama rodilišta prazna.

A kao poklon svima kojima je ono u vezi s gorjom bužom sporednija stvar, evo slika jedne pretty woman, draža mi je od žuje, prava je njemica, prava, pravcata, ma govori tamo o nekim balunima, koji su doveli do nekih nesporazuma, ne trebate to shvatiti odveć ozbiljno, više obratite pažnju kaliko ih je skupila - 99. Aj živjeli!!! ( Kljik – po Neni naravno )
 

( Molim da mi "pravi" dalmatinci oproste na lošem dalmatinskom, ali za utjehu, tako će me lakše shvatiti naši dragi prijatelji iz naše metropole i ostalih djelova Lijepe Naše, a ako mislite da bih se moglo koju "dalmatinsku" riječ zamijeniti za "ispravniju" - samo naprijed, možemo to poboljšati - je zajedno smo jači, zar ne? )


take-it-easy @ 22:22 |Komentiraj | Komentari: 0
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1561448
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.