Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
petak, srpanj 27, 2007Gledajući s ljudske perspektive nekako se najviše govori, piše, pjeva upravo o ljubavi, a i smrti.

O smrti sam pisao nedavno i ja, jer je bilo za to razloga, no upisao sam tek dvije rijeći - i bile su dovoljne.

Ljubav i smrt su nešto nerazdvojivog. Gdje god prave ljubavi ima, nužan je susret i sa smrću. Tamo gdje ga nema, nema ni prave ljubavi.

Koliko sam god stigao ćitao sam i neka vaša razmišljanja vezana upravo uz ljubav.Od mene nećete otkriti ništa novog, jer u istom sam vremenskom brodu s vama, možda vam tek po koja crtica misli bude od koristi.

Kada slušate glazbu, onda toliko ćesto slušate o nekome tko je ostavljen, tko nesretno ljubi. No ne bi bilo ni nesretnih da ti koji ljube u isto vrijeme nisu u svom životu i akteri neljubavi prema nekome, ćesto i neznanom.

I sad ćete se pitati kako? Pa vi koji mislite da ste tako neobični ili možda mislite da ste nedopadljvi, svejedno, gotovo nema osobe od vas, koja ne predstavlja nekome neku tihu patnju, koja bih vam željela podariti svu svoju ljubav, no ljubavni kotač se ne okreće onako kako bismo htjeli, već vladaju neki sasvim drugi zakoni.

Sa moje životne distance mogu napisati da nisam po pitanju ljubavi ništa pametniji, nego dok sam bio - balavac. Tek mi je život nužno donio razna iskustva i sretna i nesretna.Ja vam mogu dati samo jedno mišljenje, ako želite možete to prihvatiti i kao savjet.

Nemojte koćiti vaše vlastite osjećaje, no nemojte obmaniti ni sebe ni onog drugog kada osjećate da ljubavi nema ili da odumire.

Budite po tom pitanju iskreni, kako prema sebi, tako i prema drugome. I možete biti sretni ako saznate tko je vaš tajni obožavatelj.

I ako vam se putevi ljubavi ne poklapaju, nemojte ga povrijediti, već mu pokažite vašu iskrenost. Zbog nje će Vas ( nažalost ?? ) možda još i više voljeti, znajući da će cijeli život biti za vas uskraćen.

I koliko god se ćini da su najljepše ispunjene ljubavi, toliko su možda snažnije one, koje znaju da će zauvijek ostati neuzvraćene.

A svima vam želim što sretnije ljubavi, i ako vam se naškrabano ne sviđa, shvatite da je to napisao jedan midyear čovjek.I samo još nešto, ako vas zanima povod pisanja ovog večerašnjeg posta.

Draga blogerica Sim Sim ( rvr ), kod koje sam ja ostavio komentar u obliku stihova pjesme "Kad ljubav umre" mi danas napiše:


"A imaš li možda snimku?". Ne nisam ju imao, već samo staru audiokazetu, a videozapisa na internetu nigdje, pa sam se danas malo na brzinu pomućio da napravim onog ćega nema.

Mali slideshow za youtube sa pjesmom "Kad Ljubav Umre". Slike sam birao nekako intuitivno, nadam se da vam se sviđaju. Barem me neće youtube napast da sam ukrao nekom video :))

Pjesme Kemal Monteno:
1. "Vratio sam se živote"
2. "Dušo moja"
3. "Zaleđena ćesma ( Kemal Monteno & Fuad Backović )
4. "Kad umre ljubav"

take-it-easy @ 22:22 |Komentiraj | Komentari: 37 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1561322
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.