Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
subota, srpanj 29, 2006
   

Nju zasigurno poznajete, pogotovo njenu uspješnicu "I will love again". No to je tek jedna lijepa pjesma iz bogatog glazbenog opusa, i može mi se dogoditi da bude kao kod Texasa, da bude  "narudžbi".

Lara Fabian je rođena u vremenu, kad je bio u điru film o jednoj revoluciji i jednoj velikoj ljubavi. I tako su joj roditelji dali ime - Lara.

                          

Lara, koja je uvijek imala podršku svojih roditelja, je izrasla u izuzetnu glazbenu umjetnicu. I za razliku od one prve pjesme, ovu drugu treba prije svega pažljivo poslušati, jer njene pjesme govore mnogo, kao ova, posvećena velikom Caruso-u.

           

I evo i treće pjesme - "Je suis malade" - nju sam izabrao na neki način da zaokružim ovaj mali portret. Lara Fabian ima glas, koji osvaja, i ne volim kad ju se s nekim uspoređuje. Ona je naprosto jedinstvena. Uživajte!! 

Update skoro godinu dana kasnije, 21.7.2007.g. -  evo jedan mali BIS, za one koji tragom glazbe zalutaju i do ove umjetnice, ova pjesma je nešto posebnog, neponovljivog - "Je t'aime" - koncertna izvedba :

                 
take-it-easy @ 22:48 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1557304
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.