Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
četvrtak, studeni 16, 2006( The Beatles - "Let It Be" )

"Girl in the rain", tako bih se mogla zvati ova slika. Eto djevojčica je pokisla, ali nije i "pokisla", dapače - raduje se kiši. Pa to preporučam i vama, bilo sunce, kiša, vjetar ili mraz - radujte se, jer u svemu možete pronači ljepotu.

Ponajprije bih Vam želio od srca zahvalti za Vaše iskreno razumijevanje, jer kao što vidite ne objavljujem svaki dan neki novi prilog, obzirom da svaki zahtijeva podosta sati rada. 

No još više Vam želim zahvaliti za Vaše posjete, komentare i prije svega - podršku. Ja se istinski trudim da vam predstavim glazbu i još ponešto, na što dostojniji način. 

Inače moja isprika glede jednog posta od Led Zeppelina - jednu pjesmu ne možete čuti i to i iz prostog razloga, jer mi je onemogučeno editiranje, blog je naprosto "nestao". Možda se nađe koja dobra duša i to napokon primjeti, meni je neugodno Index i po treči puta glede toga zvati.

A evo glazbu ovog, vjerojatno najslavnijeg sastava 20.st. stavljam na - kapaljku. No kap po kap i več se je skupilo podosta pjesmi - isprobjte - vrlo je jednostavno, treba samo kliknuti na tag - The Beatles.

A novi uradak? Neču ja moju dragu publiku iznevjeriti, biti če. Nešto su mi "vikali" preko shoutboxa, možda bude nešto i od toga, 

E kad je bilo toliko riječi, neka bude još jedna - pjesma.( The Beatles - "Blackbird" )
take-it-easy @ 22:15 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1561322
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.