Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
subota, rujan 2, 2006

      
     
( "You're not good" )


Ponajprije želim da vam se zahvalim na vašem odazivu kod prošlog posta. Vaši prijedlozi i sugestije su mi dragocjeni i več sam preslušao neke materijale, koje ču uvrstiti u ovaj blog. Biti če mi drago kada čete nešto pronači što ste vi poželjeli.

U međuvremenu možete poslušati još jednu nadarenu umjetnicu:  Linda Ronstadt. Ona je prilično svestrana i dobro se snalazi u raznim glazbenim pravcima - country, rock, pop, jazz, folk a može i klasika. 

Njen prateči sastav je praktično uz nju ispekao svoj zanat, i tamo negdje 70.tih "odletio" u oblku "Orlova", poznatije kao "Eagles".

                                        

( "Desperado" )

Linda Ronstadt je objavila ogroman broj longplejki i dobila toliko nagrada da ih je teško uopče i nabrojati.

No da ipak spomenem ponešto važno - pjesmom "You're No Good" je definitivno stekla svjetsku slavu, ona je jedna od tri, koje sam izabrao iz mnoštva raspoloživog materijala.

Spomenuo sam njenu svestranost, evo nekoliko telegrafski kratkih primjera: Pjevala je sa Placidom Domingom u La Boheme, bila je uspješna komediantica na Brodawayu, surađivala je sa Neil Youngom i  Dolly Parton itd.

I za kraj malo trivijalnosti - dok je Bill Clinton uživao u njenom nastupu, mislim da ju njegov nasljednik ne bih baš tako rado ugostio. Zdušno je stala uz Michaela Moora, kada je isti dobio Oscar za svoj za neke glavobolni ( dokumentarni ) film.

    

( "Blue Bayou" )
take-it-easy @ 01:46 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1563353
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.