Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
srijeda, svibanj 6, 2009Ako poželite saznati nešto više o ovoj mladoj umjetnici, tada vam internetske tražilice neće mnogo pomoći. Njeno vrijeme tek treba doći, u što osobno ne sumnjam.

Melissa Laveaux, rodjena u Montrealu, odrasla u Ottawi, od roditelja sa Haitija, živi multi-kulti, što jezićno, što glazbeno.

Kao mnogi drugi i ona je pravila svoju glazbu, sve to skupa uredno uploadala na myspace i vjerojatno se nije ni nadala nećem posebnim.No, na sreću se je našla jedna no name ili toćnije "no format" izdavačka kuća, koja je shvatila o kakvom je ovdje izvanserijskom potencijalu riječ. Možda ćete misliti da pretjerujem, nažalost imam i premalo glazbenih zapisa, no ona je naprosto - izvrsna.

Negdje u pravcu folka, soula, pod utjecajem Tracy Chapman ili Arethe Franklin, no opet svoja, ona pravi sjajnu glazbu, što posebno dolazi do izražaja načinom muziciranja uz minimalističku upotrebu instrumenata.

Njen glas, "fingerpickling" na gitari, ako treba nek se nađe tu još kontrabas ili možda harmonika, svejedno, slušajući nju dobijete potpunu glazbenu priću.Na njenom prvom albumu "Camphor & Copper" pronaći ćete dvanaest pjesama, koje je uglavnom napisala sama. I očarati će svakim zvukom, pokazavši kako za dobro, ma izvrsno ne treba mnogo, tek treba na pravi način složiti.


take-it-easy @ 22:07 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1563332
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.