Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
nedjelja, srpanj 16, 2006
Kad niste za svojim kompjuterom, to vam je nekako, kao da nešto nedostajete dok pišete.

Evo tek sam "maglovito" vidio što se događa. Ima šta god to bilo, opet sve ima neke povezanosti.

Eto čitam, tu se neki svađaju, eto ne bih ni to saznao, da nije naslovnice. No ja se tu ne bih miješao, tek smatram neukusnim kad se u prepirci uzmu imena nekih, koji su nekome na listi prjatelja il sl. To smatram ipak pomalo neprikladnim, jer se time uvlaći u priču nekog trećeg ili četvrtog, koji s tim baš nema veze. No dobro, moramo se i s tim pomiriti.

Kad smo već kod te dvije osobe, vidim da je ona druga, ne ulazeći sad u ono što je napisano o prvoj, ipak smela s uma, da je onaj prvi pisao impulzivno. Dobar psiholog bih to znao protumačiti, jer kad se netko živi godinama na prvoj liniji fronte, to mora ostaviti posljedice. A na samo to, istu osobu mora da isfrustira, kad vidi da se zalaže za neke stvari, a to prođe nekako ajmo napisati neopaženo.

Ja sam isto dosta griješio, npr. što sam se uopče osvrtao na neke nepravde i  "nepravde". Bio ja u pravu ili ne, u ljudskoj prirodi je tako da ćete ignoriti još više ako pokažeš na neke nepravilnosti, pogotovo kad si ustvari u inferiornom položaju, gjde nemaš neki transparenti obrazac da znaš, zašto je nešto onako ili ovako.

A šta ima novog u svijetu. Pa uglavnom događaja, koji su dosta povezani. Država Izrael je definitivno pokazala da je totalno zaglibila u svojem hardlinerskom stavu. Od najveće žrtve II. Svjetskog rata, su postali nešto, kao odabrani narod, koji smije sebe da brani i više nego što je potrebno.

Često se pitamo, šta je to u glavama, koji u ime nekog Svetog rata, dižu auta u zrak. E sad se pitam kakve  su to političari, koji zbog nekih incidenata doslovce uništavaju velike dijelove infrastrukture, jedne suverene, međunarodno priznate zemlje, u ovom slučaju Libanona. Da i ne nabrajam bezbrojne ljudske žrtve. Evo vidim i papa Benedikt se me je umiješao, al on spominje samo civile, sorry Pope i ljudi u uniformi su - ljudi.

I dok Izrael srlja, i usput raspiruje vatru na nešto šire područje, dotle je barem Bush ovaj put bio malo pametan, u čemu mu je "pomogla" Kina. E nema napada na Komuniste, treba upotrijebiti i mudrostri, očito je Irak bila "škola", nažalost krvava. Po pitanju Pyongjanga ( valjda se tako piše ) su čak su i mladi iz Južne Koreje ne baš skloni napadima na susjede, ipak bih trebalo njih ponajprije poslušati,  oni najbolje znaju situaciju na terenu.

I tako to sve u nedogled, samo čekamo da netko nanovo nešto zabrlja na toj političkoj pozirnici, što bih imalo dalekosežne posljedice. No nećemo prizivati zle duhove.

A ja ću se dalje malo odmarati tu sa Sjevera, sjevera Jadrana.take-it-easy @ 19:17 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1557303
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.