Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
četvrtak, kolovoz 17, 2006
  

Please do not leave me. Ne Me Quitte Pas. Nie opusczaj mnie. Svejedno.

Svejedno, kojim jezikom Svijeta govorili, patili, uvijek če poruka biti ista. Tražimo toplu ruku, molimo da nas netko, nešto ne napusti. I ne shvačamo zašto smo ostavljeni, tisuču toga zašto. I dok slušamo tužne stihove, one su ujedno nada, jer ne bih vapili, da ne postoji ona tanka nit nade, da nećemo ostati sami, napušteni, prepušteni.

I nečemo uvijek biti ostavljeni nečijom voljom. Ponekad če nam milog, milu bolest shrvati, te ćemo bezpomočno gledati kako se jedno svjetlo gasi. Tek vječnost će nam tada biti nada, da ćemo se u nekom sazvjezđu opet naći.

I oni koji nisu ostavljeni, barem u ovom času, ako zaista ljube, iskreno vole, strijepiti će nad svojom ljubavi kao majka nad svojim djetetom. Ako nije tako vjerujte mi, možda od zanosa, možda od sreće i ne razmišljate, ali čete se ipak naći sami sa sobom, kada ćete razmišljati ljudski i možda se sjetiti ovih skromnih redaka.

I u svemu tome ipak možete i vi imati svoj utjecaj. Nemojte nikad nikome pružati lažnu sigurnost, nadu, koja nema svog utemeljenja. Barem to možete učiniti.

I proživite svoj vijek, oplemenite dušu svim mirisima i osječajima sreče, koje vas kroz život prate. Jednog dana če vam možda upravo oni pomoči ako se nađete u času tuge.

Ja imam svog osobnog "favorita" kad god mi je teško u mom životu. Moji prijatelji ga poznaju.

take-it-easy @ 01:21 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1563332
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.