Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
srijeda, listopad 25, 2006Evo naša draga blogerica je na tragu, tj. ja mislim da ču joj uskoro čestitati, što je riješila zagonetku. A onome, tko je riješi biti če posvečen moj sljedeči uradak. 

A u međuvremenu, obzirom da nekih dva, tri sata vjerojatno neču biti blizu kompjutera, evo stavljam nešto atipično, u smislu da je ovo ipak prije svega mala škrinja popularne glazbe 20.tog. i ovog najnovijeg stolječa.

Ja molim sve za razumijevanje, što nisam uvijek promptno ispunjavao glazbene želje, eto Blasfemija me je zamolila, nečete mi zamjeriti, ali ja ipak želim da ono što napravim bude uvijek jedna zaokružena cijelina, koja može uvijek poslužiti, kad o nekom umjetniku, sastavu itd. želite nešto saznati.

Otvoren sam za sve vaše sugestije i prijedloge. Ono od čega ne želim odstupiti, jeste da vam glazbene materijale prikažem na način, da vam s jedne strane pomognu u upoznavanju umjetnika, a s druge strane, da imate i zadovoljstvo slušanja i gledanja.

Lijep pozdrav svima.

VAŽAN UPDATE: 

Who is the winner? Noria ili Tišina? Noria je upotrijebila joker, ali je igrala fer, jer nije pogledalu u Google-e. A Tišina se je javio malo kasnije, a znao možda ranije. E šta da sad radim? Koga da proglasim pobjednikom? Ili da budu oboje, Noria i Tišina. Eto vi se dogovorite, ako treba, pozovite "Društvo Sjajnih Pjesnika", koje je osnovao Lescaricatures. Ili izaberite bilo koga nepristranog. Ako ne uspijemo utvrditi pobjednika, onda čemo proglasiti oboje i Noriu i Tišinu. Molim vas budite mi od pomoči da bude pošteno.

26.10.11,45 h

Moje čestitke: The winners are: Noria i Tišina!!!
take-it-easy @ 15:40 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1557305
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.