Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
utorak, srpanj 25, 2006
E sad što se tih "lonaca i poklopaca" tiće, čini mi se da je u bivšoj zajednici država na ovim prostorima bilo barem jednim malim dijelom bolje, no ja to nisam iskusio iz jednostavnog razloga - nisam nikad bio na onim čuvenim omladinskim radnim akcijama, jer sam radije radio preko student servisa. No dobro da sad pojasnim na što mislim.

Svi se mi zaklinjemo prvenstveno u ljubav, kao najveće mjerilo  svih naših životnih vrijednosti. To ne mislim dovesti u pitanje. Neka se srodne duše, bilo na ljubavnom,intelektualnom ili nekom drugom planu nađu. Neka tu taj sistem lonac, poklopac funkcionira.

Ja mislim prije svega na nešto drugo. Eto vratimo se naćas na osnovu svega, a to je ljubav i sve što uz to ide. I sad  primjećujem neke stvari, koje imaju sa mnogim čim veze, ali ne s ljubavi. 

Ajmo se malo uhvatiti onih malo sjajnijih lonaca i poklopaca, takav jedan, e sad odredite sami što će vam biti poklopac, a što lonac, taj je ne tako davno mogao index stajati dosta novaca. I samo zato jer je diskretno izvjestio kako je jedan novčano  visoko kotirani lonac se združio sa nekim poklopcem, koji nije bio tako poznat u široj javnosti, ali kad bih se uzeli financijski parametri, e nekako ne bih vrijednosti mnogo odstupale. No taj primjer je dospio u javnost, jer su na nesreću snimili i lonac i poklopac.

Znam još dosta čednijih primjera, gdje su se združili poklopac i lonac kao da su neki Bentlij i Bentilija. I sad nije važno što je taj ajmo reč Bentlij došao iz jedna zemlje, a Bentlija iz druge, važno je da spadaju u vrstu  zvana Bentley.

Pa čak kad je rijeć o starim loncima i poklopcima, i kad se teško mogu spontano sjediniti lonci i poklopci, onda čitam redovito slične oglase, e pa taj poklopac bih trebao biti u vrlo dobrom stanju, bez mrve hrđe, ne daj Bože da puši ili da bi imao bilo kakve mane. Lonac i poklopac se moraju složiti u svakom pogledu.

E da se vratim malo u onu staru tvorevinu, kad sam izostao sa radnih akcija. Ma tko je tamo gledao veličinu lonca i poklopca, to se je kuhalo i kužinavalo, i nitko nije mjerio dimenzije, a sad u ovo "Novo" doba još se moraju slagati i boje lonca i poklopca, ne daj Bože da jedan bude recimo plav, a drugi zelen ili još neke neugodne kombinacije.

Eto tako vam je dragi moji. Ja sam osobno za to da se ne prave baš neke takve velike podjele, da na kraju ostanu mali lonci i poklopci i oni skupocjeni lonci i poklopci, ja bih volio da nema te polarizacije i da se prije svega sve složi s ljubavlju, pa nema veze ni boja, ni ako ako je poklopac malo veći, pa snaći ćemo se - All you need is love!!!( Sam Cooke - "Wonderful World" )
take-it-easy @ 21:54 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1557305
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.