Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
ponedjeljak, listopad 13, 2008"ovaj post treba shvatiti kao ulizivanje biračima od strane političara u vrijeme predizborne kampanje. zašto ne postaneš proziran sebi onako kako si to inače drugima, jer bi inače na vrijeme eliminirao slabosti kakve inače poričeš, a tako se fino čitaju između redova?" - _opiranje_

Da odmah razjasnim citirani komentar se odnosi na doljni post "Weekend". Ne mislim sada pojašnjavati kako sam imao ludu volju da u subotu u tri ujutro preko posebno sročenog teksta pokušavam privući što veći broj potencijalnih blogera, koji će na neki dugmić kliknuti gdje piše - Take It Easy.

Preko posta sam želio progovoriti o nesrazu slobodnog vremena i moje želje da što više glazbenog pripremim.

Htio sam.. no to mogu samo citirati samog sebe "Ovaj blog je zamišljen kao malo utočište svijeta onakvog kakav je meni blizak u kojem nema mjesta za  mračno, tužno, neljudsko, za skandale i mnogo štošta što puni novinske stupce i nekima povećava materijalno (no samo takvo) blagostanje."

Poručio sam da istinski žalim za onima koji su zbog nanesene nepravde od bilo koga (blogera, uredništva portala i dr.) odustali od pisanja bloga. Jedino sam to formulirao "razočaranjem", nadao sam se da je to pametnome - dovoljno.

Svima onima koji ne poznaju moj blog a slučajno su ga otkrili sam doista poželio da nam bude ugodno druženje.

Kada sam pisao o podršci ona se odnosi na moj rad a ne na glasove u nekom nagradnom natječaju. I u tom kontekstu se želim zahvaliti jednoj blogerici koja nedavno napisala otprilike ovako:

"Hvala ti Take što nisi odustao".

I neću.

take-it-easy @ 00:25 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1557303
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.