Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
nedjelja, siječanj 6, 2008... nekoliko rijeći želim posvetiti posebno onima koji žele biti prije svega čestiti u svojem životu. Onima, koji neće nametati svoje "jednoumlje" makar u najfiniji napisani celofan bilo spakirano, onima koji se neće izrugivati svim onima koji misle drugaćije, koji vjeruju drugačije, onima koji neće preko svojih misli, rijeći, svjetonazora uporno htjeti mene i koji misle slićno uvjeravati da mislimo pogrešno.

Ovih nekoliko rečenica, makar glazba neće svakome odgovarati, su i posveta svima onima, koji su istinski neimari u izgradnji boljeg ovog nama jedinog poznatog svijeta i nek im posluži kao mali melem u ne uvijek lakoj svakodnevnici.

Jer prava dobrota, ljudskost i sve ono plemenito ćemu bismo trebali težiti je mnogo važnije od svih crkava, religija, politika, uvjerenja o postojanosti ili nepostojanosti.

Vjerujte mi sve što ćete uraditi dobrog u vašim životima će nadživjeti ovaj naš zajednički kratki zemaljski vijek preko usađenog korijena sada možda tek tankog cvijeta mladoga života. Nemojte si dozvoliti da vi budete ti, koji ćete prekinuti taj niz....
take-it-easy @ 22:43 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1559061
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.