Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
srijeda, siječanj 23, 2008...putem želim čestitati blogeru i_tako_to_ide na izboru za blogera dana. Želim mu svako dobro i mnogo sreće i podrške u daljnim glasanjima.

Htio bih napisati što za mene ovi izbori znaće. Naime koliko god vrijedila sama materijalna nagrada, mene u tom nadmetanju zanima prvenstveno nešto drugo. 

To mi je prilika da saznam što blogeri koji su sudjelovali u tom natjecanju misle o mojem blogu, radu i u konačnici i o samom autoru bloga, u ovom slučaju Take_It_easy.

Želim se svima zahvaliti, koji su dali svoj glas upravo meni, no također i svima onima koji rado kod mene svrate neovisno o samom glasanju.Svi vi koji ste mi dali podršku ste ujedno dali poticaj za moj daljni rad. Noćas nešto, neki će napisati i prečesto, nešto laganijeg od jedne poznate glazbene ličnosti - Esther Ofarim.

Ona je iz Izraela i već je dugo na glazbenoj sceni. Na samom početku je nastupala sa suprugom Abi, što ćete moći vidjeti i ćuti kod ove posljednje pjesme.

Inaće ako vas zanima, Take ima kao obično dosta glazbenih planova. No kao uvijek, ono što slijedi biti će malo iznenađenje. Na početku ove godine možete zajedno s menom vježbati strpljenje, no znate i sami onu sposonosnu poslovicu, u skladu s njom će biti i nove mjuze.

Take

take-it-easy @ 03:26 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1562167
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.