Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
nedjelja, veljača 18, 2007



Ova je pjesma posvećena svima. Onima kojima se baš sada sunce smiješi, onima, koje neke tuge muće, onima, koji me baš i ne vole, onima koje me možda vole, onima koji sebe još ne vole, onima koji su se negdje izgubili u toj blogosferi, onima, koji neznaju sami što će s sobom, onima koji još nisu naućili biti dobri - namijenjena je svima, ama baš svima, a tko nema potrebnu konekciju, nek se barem jagodama i ćokoladom zasladi.

S ljubavlju Vaš Take

P.S. Ja se nadam, da je ipak sunceka ponajviše :))

Mali update 20.02.2007.g. - dragi prijatelji i svi posjetioci Take_It_Easy "projekta". Autor se nije nipošto umorio, dapaće ima u glavi cijelu listu glazbe, koja još nije obrađena. No, ugradnja od već preko petsto videozapisa traži i povremenu provjeru ispravnost istih. Ja to radim inaće stalno, no ovih dana provjeravam sve redom što je ugrađeno od 02.svibnja 2006. pa do do kraja veljaće 2007. 
Što se vas tiće imam samo jednu zamolbu - ako prilikom preslušavanja naiđete na neispravni link, ja vas molim da mi to javite - sve što je nedostupno će biti zamijenjeno u najkraćem roku.
take-it-easy @ 16:30 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1561322
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.