Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
četvrtak, rujan 7, 2006
  


( Lynn Anderson - "Rose Garden" )

Večeras sam mislio staviti jednu drugu skladbu, zapravo sam ju stavio, jednu lijepu laganicu od Carpentersa. 

Obzirom da sam njih več obradio sam išao provjeriti, da nije slučajno več stavljena - kad ono piše "this video is no longer available" - e ako slučajno tako nešto kod mene otkrijete, vas molim da mi javite, biti če itekako available, jer sam počeo raditi sigurnosne kopije.

I tako pošto je to otpalao, odnosno nije otpalo, nego je nadopunilo nešto što je nestalo, sam se odlučio za jednu drugu tkzv. međupost pjesmu. Nemojte misliti da je to tek tako nešto između da se nađe. Ne razlog je sasvim druge prirode.

Naime ima dosta poznatih glazbenih ličnosti, koji su stekli svjetsku slavu, ali sa - jednom pjesmom. Doduše potonja je imala još hitova, ali nikad nije uspjela više postiči uspjeh kao sa svojim "vrtom ruža".

A vi drage blogerice i blogeri, dobro pazite na vlastite vrtove, pažljivo ih njegujte, jer ako želite da nešto uspije treba ne samo strast i ljubav, nego i konkretno djelo. Jer vjerujte mi dragi moji sve vam je to smijeh, znoj i suze i sve pomiješano, kako kome. I ako nečete na to pripazitii, onda pročitajte sljedeču rečenicu, koja se odnosi na neki način na obnavljanje "vrta".

A ako vam se dogodi da vam netko "slomi" sve što mislite da ste njegovali, onda budite sretni ako možete pošteno zaplakati, jer to je prvi korak da vam bude bolje, još nabavite jedno brdo papirnatih maramica i možete još šmrcati kao Meg u onom filmu Harry i Sally.

E pošto je bilo toliko riječi to zaslužuje još jednu pjesmu, skroz drugačiju od prve, ali nema veze, pa nečemo biti sitničavi.

Lijepo vas pozdravlja vaš take ( it easy )( The Beatles - "And I love her" )
take-it-easy @ 22:49 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1562157
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.