Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
srijeda, lipanj 28, 2006
Neobična je to država, koju neki zovu Izrael, a drugi Palestina. S jedne strane blještavilo, a s druge jad i tuga. I to prije svega onima, koji tu zemlju zovu Palestina. Ne ulazeći u «dubinsku analizu» svih sukoba na ovom prostoru, se postavlja pitanje što je u izraelskim krugovima odlučivanja razumno, a što bezčutno i pokvareno, gdje je sudbina tog nesretnog vojnika i najmanje važna.
Kao da je dobrodošla otmica, i nije se dugo čekalo da se krene u masivno «oslobađanje» zlosretnog mladića. Uništavaju se cijela naselja, bombardiraju elektropostrojenja, a treba srušit i štogod mostova, i kad prašina malo slegne poručit če – dajte nam više tog našeg vojnika, pa ljepo svom vas bombardirali. A svi oni naivni, kad saznaju da je mladog možda snašlo ne baš najbolje, će svu krivnju prebacit na palestince. I upast će u još jednu izraelsku trapulu. Izrael je žrtvovao jedan mladi život, ne bih li možda ostvario jedan već prije ucrtan cilj.
Jer ruku na srce kad se pogleda, što se je u samo nekoliko sati uspjelo uništiti,  teško je vjerovati da će dobiti mladića živog natrag. Ali to očito nije bio cilj njihove ofanzive tako umirujućeg kodnog imena «ljetna kiša». Nasilje se nastavlja, a u Tel Avivu ludilo, ples. 
take-it-easy @ 22:31 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1557303
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.