Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
subota, listopad 14, 2006Ja moje tekstove ne pripremam unaprijed, pa tako ni ovaj. I neču imati lak posao, no želim se pridružiti dragim ljudima, koji vrijede više od svih portala, novaca i lovorika svijeta.

Uvijek sam govorio, pisao, mislio, da smo mi jedna mala, velika obitelj. Jel sam bio preidealističan? Pa ja mislim da ne, jer se uvijek iznova uvjerim da postoji jedna iskonska dobrota, koja nas povezuje i spaja.

I zato pišem ove moje zaista skromne riječi, evo več i čorim od kasnog ili ranog sata. 

Ne nisi izgubila ništa, nego si dobila, jer si prije svega poželjela dobro. A dobro se dobrim vrača. Znam da češ trebati progurati ove sate, dane, tjedne - ali ne i cijeli život, da ti se vrati osmijeh na lice.

I ne trebaš sebe preispitivati što si to pogriješila. Ništa nisi pogriješila, jer si postupala, osječala plemenito. 

I sada te čeka život i jedino što neznaš je  pravac. Pa za početak ostani svoja i sve što je bilo lijepo slobodno pamti i smjesti negdje u svojoj duši. I ne žuri, nego ostani uvijek onakva kakva si. Onaj u koga vjeruješ je za tebe več sve smislio.

Zato mirno legni, zabij glavu u jastuk, ako treba zaplači, ali ne brini - doči če za tebe vrijeme kada češ shvatiti da je ovo što te toliko muči baš tako trebalo biti. A toga češ se možda prisjetiti jednog mirisnog proljetnog dana ili dok budeš sretna promatrala zvijezde.

S ljubavlju, ne samo ja - nego MI - draga naša tajna.UPDATE 14.10.2006 g. 21h.

Pretpostavljam da vam pjesme "ispod slika" nisu nepoznate. Prva je od čuvenih Bee Gees-a, a druga je obrada Elvisove pjesme od strane Helmuta Lotti, violinom ga prati Roby Lakatos ( kojeg sam več predstavio na blogu ) sa svojim ansamblom. Eto ja se nadam da če tuga biti što manje, a neka nam glazba ostane.


take-it-easy @ 02:52 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1563353
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.