Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
utorak, listopad 24, 2006

Dobro vam jutro prijatelji, budite bez brige, nisam se ja utopio, odnosno potopio kao čuveni "Titanic", o kojem znate skoro sve.

Ne, ovdje je nešto drugo u pitanju, pa najprije pogledajte, odnosno prije svega poslušajte ovo:Da to je isjećak iz filma i pjeva čuvena....Ne u samom filmu se pjesma ne pjeva, tek na kraju, na onoj dugoj odjavnoj špici možete poslušati nju - Celine Dion sa "My Heart Will Go On".

 

Ali da se vratimo na početak, zapravo na background vokal, koji nekako prati cijeli taj film. E to nije glas čuvene Celine Dion. 

Ali olakšati ču vam posao evo 32 sekunde slike i glasa osobe, koja je slavna, ali ona se u kontekstu glazbe za "Titanic" takoreči i ne spominje:E sad nemojte vi muški se dat smantat slikom lijepe Kate,  e da i u Splitu se piše Kate, ali ne izgovara "Kejt", a sve zajedno molim da se igramo - fer. 

Nemojte odmah tražiti po Google-u ime i prezime te doista slavne pjevačice, nego pokušajte promisliti - tko bih to mogao biti?

Baš sam znatiželjan što čete napisati, i da vam budem iskren, pjevačica mi nije nepoznata, ali nisam ni ja na nju mislio, kad sam gledao film, bit če da je i mene smantala - Kate.

A za moju vjernu publiku, a svatko je dobrodošao, tek informacija, ovo dođe onako "usput" da se malo po ( zabavimo ), tematski uradak neče zbog ovoga kasniti.

Želim vam lijep dan!!!


take-it-easy @ 10:05 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1563353
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.