Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
četvrtak, studeni 30, 2006Evo več je duboka jesen, tek što nije Prosinac, i dani sve krači, sve hladniji, a u mnogim srcima "kiše jesenje" ili "stiže jesen Dunjo moja" a u nekim poetskim dušama je i sam Jesen-jin, joj ne usuđujem se ni napisati što je zadnje i gdje je napisao.

Zato se trebamo svi zajedno oboružati da nam bude toplo i da prebrodimo ovo "mračno" doba, e sad tko ima svog "ljubeka" ili "ljubicu" odmah je pola problema riješeno, ali svima nam zajedno ipak još nešto treba:Voče - ta čarobna riječ od četiri slova čini čuda. Eto kad je bilo prolječe, kome je to još u siječanju, smo jeli one slatke manje ili veče, ma nečemo sad mjeriti - trešnje i višnje - usput pozdrav svim našim blogericama Višnjama. 

Naravno vi se sad pitate, pa ovaj mi piše o voču a ništa o iz-voče-đaču. E pa nije skroz točno, ovaj je je npr. iz Irske, i volio je on svoje voče - njegova inspiracija je bila izvjesna dama imena - Claire - ne nije to ona iz "Utihnulih Jaganjca", da ne bude zabune ovoj mlađoj generaciji.E ovaj čovjek je mislio - nek se nađe za svaki slučaj - no vi ga ne morate oponašati. 

Svakako nemojte zaboraviti, ako ste zaboravili što je uzrok vaših emocionalno duševnih nevolja.

U pitanju je možda nedostatak voča, a od njega dobijete sve moguče vrste i podvrste avitaminoza, tj. osječati čete taj kronični nedostatak. 

E sad kako ga spoznati, pa da vidimo.Evo ovo vam je npr. savršeno voče, taman svježe ubrano za vas. Al da se vratimo simptomima.

E pa npr. probudite se ujutro bezvoljni, ne da vam se iči na posao, trebate nekoliko kava da se razbudite, ili još gora varijanta nedostatka voča - cijeli dan ste bezvoljni i umorni. 

Ako osječate neki od tih simptoma pod hitno vam preporučam terapiju, a uz ovu imate još jednu dodatnu:Evo ovdje imate malo različitih vrsta pa izaberite.

E da uz terapiju voče, znači unosom, vam preporučam da obljepite slobodne zidove posterima od voča, pri tome imate slobodan izbor, stavite si onakve, koje su vam inspirativne. A uz to ide još nešto:

Nemojte štedjeti na svjetlu, zato sam vam i stavio još i elektro-svjetlosnu terapiju, kao dodatak voču, ako vam ništa nije jasno pročitajte sva uputsva pri dnu.Naravno kod svake vočne terapije obavezno idu i - limuni. Ja vam preporučam svježe, dobro ih iscjedite, promiješajte i biti če vam odmah bolje.

A ako ste slučajno zapali u pred - ajme stanje, onda pored sveg voča, ljubeka, ljubica i sunca vam kao dodatak preporučam još i "grožđe" terapiju, ubrano ili tekuče.

ako budete imali još nekih pitanja, kako se riještiti problema nastalih nedostatkom voča, obratite se vašem terapeutu povjerenja, ja sam vas savjetovao prema znanju i umiječu. Aj živjeli mi. I pozdrav "vočni"U "vočnoj" terapiji su nam pomogli

David Bowie & Cher - "Young Americans" mix
Gilbert O'Sullivan - "Clair" + "Alone Again Naturally"
Electric Light Orchestra - "Showdown"
Cockney Rebel - "Sebastian" 
David Bowie & Cher - "Can You Hear Me"
Steve Harley & Cockney Rebel - "Make Me Smile"

Ovo "voče" raznolikog okusa su nam spremili još tamo negdje početkom 70.tih, ne bojte se - još je uvijek - svježe

S ljubavlju Vaš Take!!
take-it-easy @ 18:45 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1561322
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.