Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
subota, lipanj 10, 2006
                                                                           ( Madonna, ("Cherish")

Evo zgodnih njemica, koje su čule, kako ima jedna lijepa država, gdje se nogomet posebno cijeni, pa su za tu svrhu specijalno za autora ovog bloga pristale na zajedničku fotku – hvala cure, žene prave ste!!!
Ta neobična tvorevina, kao i svaka druga raspolaže sa svojim državnim kolačem, te netko dobije, a drugi ga se i ne okusi.
Važno je da imate svoj «brend», naši hajdučki i ostali klubovi ga očito imaju, i bit će im sve oprošteno, ali ne u svako doba nego – u prigodno doba – jer tko bih se sad zamarao tako perifernim stvarima, kao što je to milijarda kuna, koja je «oproštena», «ovce» neće to ionako primjetiti, jer su trenutno u drugom filmu. A u još drugačijem su svi oni koji pate od nekih boleština. E nema vama medicinskog tretmana, nema lijekova ako ste slučajno i lipu dužni.  Kukajte koliko hoćete, crkavajte, umrite, pa tko vam je kriv. Ako nemate za spizu, ako ste na rubu, pa tko vas šiša – za vas novaca nema, kolač je podijeljen.
I tako je to kao neki gradić Peyton, koji se očito uvijek ponavlja, a njemice nam se samo smješkaju, jer ne razumiju baš hrvatski, ali vide kako smo svi veseli od žuje i od karla, pa kad je tako valjda je sve u redu, nismo falile što smo se slikale.
Aj uživajte vi svi zajedno, ali kad se ta fešta od baluna završi, pripazite što će se dogoditi – ništa. Naši vrli predstavnici naroda će nakon što odrade gledanje njemacke i njemica otići na zasluženi odmor. 
I onda počinje nova priča, u kojoj se ta siča neće ni spomnjati, a naši novcem podmazani igraći će se po terenima zapomagati. Nema veze, neka, oni su važan «brend»
A mojih osobnih «brendova» ima koliko hočete, treba samo malo pogledati ispod slika, ne bojte se – ne grizu.

take-it-easy @ 15:46 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1563332
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.