Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
utorak, listopad 24, 2006E baš sam malo prije bio napisao i nestalo inteneta - i teksta naravno. Ali nečemo se dati obeshrabriti, pa u pitanju je naša draga blogerica Blasfemija, kojoj treba hitno nešto, nemojte čitatiti njenu poruku, il ju pitatajte jel smijete, uglavnom vidim da trebam hitno nešto da poduzmem, i eto več sam pronašao šta joj treba, tj. što njima treba.

E sad se ja neču tu puno miješati, ako bude nekih ljubavno-kemijskih problema, ima za silu našeg Chemicala, ja sam zadužen za glazbu, e sad doduše i to uzrokuje neke kemijske reakcije, ali detalje prepuštam vama, moram paziti kako pišem, da mi se ne dogodi nešto slično kao Sadrvanu, što doduše nije loše, al treba se znat i "obranit". 

I ako mislite da je kako mi u Splitu kažemo, ovaj autor otišao, "na kvasinu", e nije, pa nisam na p. spisku www. bloger.hr., zato se pridržavam onog piši šta te volja, vodeči računa da budem prema svakome.... ma vi to več ionako znate.

I da ne zaboravim usput napisati - još nije nitko odgonetnuo zagonetku - kako se zove pjevačica, koja pjeva background vokal u "Titanic"-u?  Nije Celin Dion, naravno nije ni Kate, e kako se zove ta doista, možete mi vjerovati, vrlo simpatična pjevačica? 

Blasfemija živjela nam, tebe i liblingža i sve ljubitelje pjesme častim Barbarom.
take-it-easy @ 19:08 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1559055
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.