Moj glazbeni svijet
Take it easy
ALL TIME SONGS


Tag: Freddie Mercury

Tag: Eva Cassidy

Tag: Jethro Tull

Tag: Louis Armstrong

Tag: Filmska glazba

Tag: The Beatles
TagList
NAPOMENA - NOTE
  • YOU CAN LISTEN TO THE MUSIC BY DOUBLE-CLICKING ONTO THE PICTURES - AKO ŽELITE SLUŠATI GLAZBU, KLIKNITE NA SLIKE
Blog
četvrtak, srpanj 3, 2008...i imati ćete sva slijedeća. Zajamćeno!!

Jel se sjećate napisa iz interneta gdje Vam se obećava da možete vrlo lako iz ekonomskog gubitnika postati dobitnik. Tek ima jedna mala "kvaka" - da biste saznali kako trebate to štivo i - platiti.

Kod mene ne trebate platiti ništa. Tek pažljivo proćitajte napisano.

Ljeto je - odlićno. Vrijeme je za odlazak na ljetovanje - odlićno. A imate li potreban keš? Ako je odgovoran negativan, onda možda imate alternativno rješenje uz pomoć nekakvih revolving kreditnih kartica ili nekih drugih za Vas u biti nepogodnih kombinacija. Znaći ako novaca sada nema onda.....trebate ućiniti slijedeće: Izraćunajte sami ili si dajte izračunati koliko bi vas to ljetovanje stajalo, odnosno koliko biste trebali možda i godinu dana svaki mjesec nakon ljetovanja odvojiti da platite ono što ste već davno konzumirali - i vi i vaši dragi klinci.

Zbrojte sve te obroke i - nemojte ove godine taj novac potrošiti. Ostanite kod kuće, a klincima nešto izmuljajte - za njihovo dobro.

I tako će proći ovo jedno ljeto, manju djecu možete priručno staviti u neku kadu u vrtu nek se igraju brodićima, kad im bude prevruće i poćnu grintati istuširajte ih, odvedite ih što više u prirodu, igrajte se s njima, za to nije potreban novac, tek ljubav.A onda od jeseni, a možete poćeti odmah - svaki mjesec stavite toćno određenu svotu na štednju, onoliko koliko biste inaće trebali plaćati za potrošeno.

I doći će slijedeće ljeto. A vi ćete imati keš - i naravno moći ćete birati gdje ćete ljetovati, a što je najvažnije, neće od vas parazitirati kao što je to bilo do sada - bankarske i ostale vama samo naizgled vrlo naklonjene kuće.

Postupak ponoviti svaku godinu. Sretno!!!

Što se glazbenog materijala tiće - danas možete poslušati stari odlićan Loving Spoonful. Ako ne znate kako se to na ovom blogu sluša, kliknite samo na sličice ( Take_It_easy)

take-it-easy @ 18:53 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
TagCloud
Take It Easy banner
  • take_it_easy
Take i turizam

Brojač posjeta
1563353
Idemo u...
Index.hr
Nema zapisa.